Seuraava koulutus järjestetään syksyllä 8.-10.10.2023. Se järjestetään juhlaristeilynä Helsingistä Tukholmaan ja takaisin yhdistyksen 25-vuotisjuhlan kunniaksi. Kouluttajaksi saamme Mika Mustosen Nurmeksesta. Mika on opiskellut ja jo pidempään käyttänyt tuloksellisesti kiinalaiseen pohjaan perustuvaa BMA-menetelmää. Koulutuksessa saamme perehdytystä ja käytännön opetusta tähän nopeaa kivunlievitystä tuovaan menetelmään.

Tietoa hinnasta, aikataulusta yms. on tulossa lähiaikoina. Ilmoittautuminen aukeaa 12.6.

Balance Method Acupuncture (BMA) on jo nyt edesmenneen Dr. Richard Tehfu Tanin 30 vuoden aikana kehittämä akupunktiomenetelmä, joka tuo välittömiä tuloksia jo ensimmäisestä neulan pistosta. Tällä helposti omaksuttavalla, yksinkertaisella, suoraviivaisella ja loogisella kolmivaiheisella hoitostrategialla hoidat minimaalisella määrällä neuloja distaalisia pisteitä käyttäen. Erityisen tehokas BMA on erilaisten kipujen tai minkä vaan epämiellyttävän tuntemuksen hoidossa. Mikä parasta, asiakkaan ei tarvitse riisuuntua.

Tule ja opi hoitamaan BMA-menetelmää käyttäen tuloksekkaasti ilman, että tarvitsee opetella ulkoa erilaisia hoitoreseptejä. Hoidon tulokset näet välittömästi. Tulet huomaamaan, kuinka voit hoitaa akupunktiolla entistä nopeammin, tehokkaammin ja tuloksekkaammin.

Henkilöesittely:

Mika aloitti akupunktiotaipaleensa 1996 anestesian dosentti Pekka J. Pöntisen opissa. Siitä saakka akupunktio on kuulunut lähtemättömästi hänen työkalupakkiinsa. Akupunktiota hän kertoo käyttäneensä vähintään viikoittain TULE-ongelmien hoitoon. Vuonna 2014 Mika törmäsi netissä Dr. Richard Tan’in koulutuksesta taltioituun videoon, jossa hän hoiti kurssilaisen tenniskyynärpään muutamalla neulalla ja vaiva helpotti välittömästi. Hoito tapahtui vastakkaisesta kyynärtaipeesta. Pienellä googlettelulla selvisi, että Dr. Tan järjesti muutaman kuukauden päästä Pariisissa peruskurssin. Tuo nelipäiväinen kurssi muutti kerralla Mikan akupunktiokäsialan ja aiemmin viikoittain käytetty menetelmä on siitä saakka ollut käytössä päivittäin.

Mika Mustonen

fysioterapeutti

Kurssisisältöä:

  • BMA taustaa
  • BMA perusperiaatteet
  • Mirror ja Image -tekniikat
  • 1-2-3 hoitostrategia
  • Käytännön harjoittelua
  • Quick & Dirty -hoito-ohjeita yleisimpiin vaivoihin