Aikaisempia koulutuksia:

  • syksy 2020: Dry Needling-menetelmä olkapääkivun hoidossa, Ismo Palmamäki, OMT-Ft, Dry Needling-kouluttaja
  • syksy 2021: Dry Needling alaselän, lantion ja alaraajojen myofasciaalisten kiputilojen hoidossa, Ismo Palmamäki
  • kevät 2022: Purentaelinten toiminta ja tutkiminen sekä hoitomenetelmät Dry Needling ja manuaalisilla tekniikoilla, Erikoishammaslääkäri Rami Sihvola, OMT-fysioterapeutti Jukka Nordström ja Ismo Palmamäki
  • Syksy 2022: Akupunktio stressiin, unettomuuteen, väsymykseen ja uupumukseen. Korva-akupunktio, Maaret Markus ja Irina Havaste-Ukkola; Oulun Akukoulun opettajat
  • Kevät 2023: Akupunktiohoidot alaraajaongelmissa, Dry Needling-tekniikat ja sähköstimulaatiohoito, Ismo Palmamäki
  • Syksy 2023: Balance Method Acupuncture (BMA), Ft Mika Mustonen
  • Kevät 2023: Eri päänsärkytyyppien hoito fysioterapian ja akupunktion keinoin, OMT-fysioterapeutti Joonas Partanen ja Dry Needling-kouluttaja Juuso Mäkelä

Syksyn koulutus järjestetään 13.-15.9.2024 Tukholman risteilyn yhteydessä. Aiheena on Huimaus ja vestibulaarinen kuntoutus sekä Huimauksen hoito akupunktiolla.

Luvassa on uusinta tietoa huimauksesta, visuovestibulaarijärjestelmän osuudesta siihen sekä siitä kuinka tätä tietoa sovelletaan fysioterapiassa. Kouluttajana toimii Ft, Omt Joonas Partanen

Akupunktio-osuuden kouluttajaksi olemme saaneet Ft Mika Mustosen. Viime syksyn koulutuksessa hän avasi meille useimmille vierasta, mutta tehokkaaksi todettua B-M-A-menetelmää.  Luvassa on siis syventävää ja osalle kokonaan uutta tietoa aiheesta.

Koulutus alkaa perjantaina 13.9 laivan ollessa vielä satamassa. Kokoontuminen Katajanokan terminaalissa klo 11.00. Perjantain luennolla kouluttajana toimii Joonas Partanen ja lauantaina vuorossa on Mika Mustonen. 
Opintopisteitä yhteensä 0,6 op

Perjantaina ohjelmassa on myös yhteinen illallinen.

Lauantaina ohjelmaan mahtuu myös vapaa-aikaa, jolloin voi vierailla omatoimisesti Tukholmassa.

Koulutusristeilyn hinta 385 €/jäsen. Hinta sisältää koulutuksen, laivamatkan B-luokan hytissä (2 hlöä/hytti), kolmen ruokalajin illallisen, viinipaketin + Buffet-aamiaiset x 2.

Avecin hinta 295 €. Hinta sisältää laivamatkan B-luokan hytissä (2 hlöä/hytti), kolmen ruokalajin illallisen, viinipaketin + Buffet-aamiaiset x 2.

Ilmoittautumiset: sihteeri@akupunktuuriyhdistys.fi

Tilinumero: FI56 1146 3001 1032 55 Viestikenttään osallistujien nimet.

Sitova ilmoittautuminen ja osallistumismaksu 6.8.2024 mennessä. Peruutukset vain lääkärintodistuksella.

Liitä ilmoittautumiseen nimi ja syntymäaika (laivayhtiötä varten), mahdollisen avecin tiedot. Jos sinulla on jo tiedossa hyttikaverisi nimi, kerro myös se tässä yhteydessä. Muussa tapauksessa yhdistys jakaa hyttipaikat.

Ilmoita myös valitsetko illalliselle pääruoaksi liha-, kala- vai kasvisvaihtoehdon sekä tiedon allergioista.

 

Tarkka risteily- ja koulutusohjelma aikatauluineen ilmoitetaan myöhemmin.